Orban: Membrii şi simpatizanţii PNL vor ieşi duminică în stradă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, precizează că, astăzi, membrii şi simpatizanţii partidului se vor afla în stradă. Noi manifestaţii sunt anunţate pentru duminică seară în Bucureşti şi în zeci de oraşe.

RomaniaTV.net
26 nov. 2017, 13:13
Orban: Membrii şi simpatizanţii PNL vor ieşi duminică în stradă

„Am spus la căderea moţiunii de cenzură iniţiată de PNL că nu vom ceda şi vom continua lupta, atât în Parlament, dar şi prin orice alte mijloace legale, pentru a scăpa România din ghearele acestei caracatiţe care încearcă să confişte statul român. Astăzi, membrii şi simpatizanţii Partidului Naţional Liberal se vor afla în stradă alături de acele grupuri active din societate care nu acceptă resemnarea. Împreună, prin vigilenţă, perseverenţă, dar mai ales unitate, vom găsi antidotul pentru a vindeca chiar şi ciuma roşie”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Noi manifestaţii sunt anunţate pentru duminică seară în Bucureşti şi în zeci de oraşe, 42 de grupuri civice şi organizaţii neguvernamentale, precum şi confederaţiile sindicale Blocul Naţional Sindical şi Cartel Alfa chemând românii să ceară în stradă retragerea legilor Justiţiei, respingerea în Parlament a Ordonanţei privind modificarea legislaţiei fiscale şi demisia Guvernului şi a preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului. „Ei vorbesc de stat paralel. Realitatea este ca Romania ajunge sa fie un stat capturat”, spun iniţiatorii protestelor.