Orban: PSD să înceteze „ciolaniada” şi măcar să nu-i mai pună în Guvern pe cei care au mai fost miniştri

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că PSD trebuie să înceteze ”ciolaniada” pentru posturile din Guvern şi să nu îi mai nominalizeze în Cabinet pe niciunul dintre cei care au mai fost miniştri.

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 14:06
Orban: PSD să înceteze „ciolaniada” şi măcar să nu-i mai pună în Guvern pe cei care au mai fost miniştri

„PSD nici măcar acum nu-şi dă seama ce efecte catastrofale are ciolaniada din PSD, respectiv bătaia pe portofolii ministeriale, pentru instabilitatea politică a ţării: avem cel mai slab leu, inflaţia a luat-o la vale, preţurile cresc, Guvernul nu are resursele necesare în buget pentru a majora salariile şi veniturile oamenilor, iar în acest timp PSD se bate pentru ciolan, îşi scot ochii între ei care baron să-şi pună ministrul preferat în cine ştie ce ministere. Din acest motiv înţeleg că şi întârzie părocedura de învestire a noului guvern, nu că m-aş aştepta ca Vasilica Viorica să renunţe până la învestirea Guvernului, că sunt convins că nu o întreabă nimeni pe Vasilica Viorica pe cine acceptă ca ministru în Guvernul pe care urmează să-l conducă domnul Dragnea prin intermediul lui Viorica Vasilica. Este ruşinos şi penibil, ca tot ce se întâmplă de la alegeri şi până astăzi”, a declarat Ludovic Orban, citat de news.ro.

Liderul PNL a precizat că liberalii vor prezenta „cartea neagră” a guvernării.

„Sper să îi convingă pe cei care îşi dau la gioale măcar să nu-i mai pună pe cei care au fost miniştri, pentru că aceasta arată că, practic, aproape toţi miniştri au fost degeaba, pentru că au făcut orice altceva decât ceea ce au promis în campania electorală sau decât scrie în programul de guvernare”, a adăugat Orban.

PSD a amânat pentru finalul săptămânii nominalizarea miniştrilor noului Cabinet.