Libertatea: Oreste, droguri de 1.000 de euro pentru consum propriu. Prima reacţie a realizatorului TV

Oreste Teodorescu ar fi plătit aproximativ o mie de euro la o tranzacție la care ar fi cumpărat droguri pentru consum propriu, susțin surse judiciare.

13 iul. 2018, 14:33
Libertatea: Oreste, droguri de 1.000 de euro pentru consum propriu. Prima reacţie a realizatorului TV

Procurorii DIICOT au declanşat o anchetă legată de o grupare de furnizori de droguri în care sunt implicate vedete din România. Surse judiciare au spus, pentru Libertatea, că realizatorul TV Oreste Teodorescu ar fi cumpărat cel puțin o dată, cu aproximativ o mie de euro, o cantitate de droguri de la unul dintre traficanții vizați de acest dosar. Realizatorul TV este așteptat de procurorii DIICOT ploieșteni la audieri, luni.

Vedete din showbiz-ul românesc, audiate la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri

Oreste Teodorescu a negat că ar fi cumpărat droguri de la reţeaua investigată acum de DIICOT: „Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coadă! Asemenea informaţii sunt false 100%. Cereți surselor voastre să ofere probele aferente, altfel este doar o încercare grosolană de compromitere! Atenție la claritatea informațiilor! Vi s-a spus despre percheziții, consum de stupefiante, martor, acum înțeleg ca vi se creionează profilul unui traficant”.