Otilia „Bilionera”, imaginea cu mii de like-uri pe Facebook

Otilia, interpreta hitului Bilionera, nu are inhibiţii. Ea le-a făcut o bucurie fanilor, postând pe o reţea de socializare o poză îndrăzneaţă.

04 iul. 2015, 21:37
Otilia „Bilionera”, imaginea cu mii de like-uri pe Facebook

Otilia Bilionera s-a pozat aşa cum puţini au văzut-o până acum, într-un sutien transparent care lasă la vedere sânii. A postat apoi poza sexy pe o reţea de socializare, adunând în doar câteva ore peste 1.000 de aprecieri şi zeci de comentarii de la fanii săi.

După „Bilionera”, OTILIA lanseză un nou HIT: „AVENTURA”. VIDEO

Pentru că nu s-a sfiit să se afişeze pe Facebook doar în sutien, punându-şi în valoare formele frumoase, artista a fost lăudată de fani, aceştia transmitându-i că sutienul cu dantelă îi vine foarte bine şi o face să pară şi mai atrăgătoare decât este.

Cântăreaţa susţinea recent că este foarte îndrăgostită şi chiar dacă iubitul ei îi impune anumite restricţii, ea respectă tot ce spune el. Invitată la emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars, Otilia Bilionera a povestit deschis despre povestea ei de dragoste.

„Da, iubitul meu nu mă lasă mă îmbrac cum vreau eu. La început credeam că glumeşte şi îmi zice > O dată mă grăbeam să ajung la aeroport şi am luat aşa repede o bluză pe mine. Şi s-a luat de mine mi-a zi să nu plec aşa. La apariţiile televizate şi la spectacole e mai indulgent, dar nu a voie să mă îmbraca în body-uri sexy în care să mi se vadă fundul. Şi dacă i se pare lui că am exagerat, îmi zice că nu am voie să stau după spectacol nici măcar un minut şi îmi zice să mă duc acasă. Suntem împreună de 5 luni. Eu am 23 de ani neîmpliniţi, iar el are 36 de ani. El era un admirator de-al meu şi la un concert în Turcia. La început nu era aşa, dar s-a mai schimbat. Da, îmi dă şi ore la care să ajung acasă. Dacă ies cu fetele în oraş îmi zice să ajung la o oră rezonabilă acasă, adică ora 23, nici la mama nu era aşa de rău.  Îi respect toate astea, pentru că şi el îmi respectă mie nebuniile. Dacă eu nu am voie să ies, nici el nu are voie. Sunt îndrăgostită, dar nu ştiu dacă este iubire,” a spus Otilia Bilionera, la emisiunea „Necenzurat”, de la Antena Stars.