(P) Am lansat BusinessMap.ro – Hărți personalizate de calitate superioară

Business Map produce hărți personalizate pentru firme, companii, primării și instituții publice. Realizăm cele mai bune și apreciate hărți personalizate din România. Alege o hartă personalizată care te poate ajuta în activitatea zilnică sau te poate promova cu eficiență.

RomaniaTV.net
01 sept. 2014, 09:53
(P) Am lansat BusinessMap.ro – Hărți personalizate de calitate superioară

Hărți personalizate de calitate superioară sunt disponibile acum pe Business Map. BusinessMap.ro este noul brand al companiei Stiefel Romania unde găsești idei de hărți personalizate, poți consulta portofoliul de hărți disponibile pentru personalizare, poți analiza referințele noastre din România și poți evalua ce spun clienții despre serviciile noastre.

Harta personalizată realizată de Business Map este de calitate superioară, putând fi adaptată oricăror cerințe din partea firmelor, companiilor, primăriilor și instituțiilor publice. Putem personaliza hărțile în foarte multe moduri cum ar fi spre exemplu prin: insert logo, insert banner, insert box de prezentare, localizare de obiective, desenarea de rute și trasee, cromatică personalizată, dimensionare personalizată, adăugarea de informații specifice în funcție de domeniu, vizualizarea concurenței, reprezentarea colegiilor electorale sau personalizare 100% în funcție de solicitări.

“Realizăm cele mai bune și apreciate hărți personalizate din România. Deținem un portofoliu foarte mare de hărți pe care le putem personaliza conform cerințelor. Alege să investești într-o hartă personalizată de calitate superioară de la Business Map, noul brand al Stiefel România. “

Silviu Octavian Huplea – Director General

 

Avem o experiență de peste 30 de ani în Europa și de peste 10 ani în România, timp în care am dezvoltat un portofoliu foarte mare de hărți pe care le putem personaliza astfel încât să răspundă perfect nevoilor pe care le ai. În portofoliul Business Map există hărți ale Lumii, hărți ale Europei, 9 hărți diferite cu România, hărți de Regiuni, hărți de judete, hărți București, hărți de municipii și orașe.

Variantele de finisare pentru hărțile personalizate sunt variate ele putând fi realizate astfel: hărți personalizate de perete, hărți personalizate pliabile, hărți personalizate de buzunar, hărți personalizate mape de birou, hărți personalizate pe autocolant, hărți personalizate înrămate. Hărțile se mai pot personaliza astfel încât să fie expuse la exterior sau să fie inserate în calendare și plannere de perete.

 

Profită acum de ofertele speciale disponibile cu ocazia lansării BusinessMap.ro și alege o hartă personalizată cu imaginea firmei tale. O hartă personalizată va ieși întotdeauna în evidență în comparație cu o hartă clasică standard.

Alege BusinessMap.ro – Hărți personalizate de calitate superioară

Despre Stiefel Romania

Stiefel este producator de hărți personalizate și materiale didactice. Având o experiență de peste 30 de ani și o prezență în 8 țări din Europa, Stiefel produce hărți personalizate de calitate superioară pentru firme, companii, primării și instituții publice. Dacă cauți o planșă didactică, hartă școlară sau o hartă de perete de calitate poți apela cu ceea mai mare încredere la Stiefel. Pentru firme am dezvoltat www.businessmap.ro , un site care prezintă idei de hărți personalizate.