(P) Superpantofi.ro se alătură reducerilor Black Friday

Superpantofi.ro, alături de eMag, Flanco, Altex si DOMO oferă şi anul acesta cele mai mari reduceri de Black Friday. Urmăriţi ofertele începând cu 21 noiembrie.

RomaniaTV.net
20 nov. 2014, 08:39
(P) Superpantofi.ro se alătură reducerilor Black Friday

Superpantofi.ro, cel mai mare site de incaltaminte din Romania, se alatura si anul acesta marilor retaileri in sustinerea fenomenului Black Friday. Cu reduceri de pana la 90% la TOATE produsele din stoc, magazinul va ofera peste 1300 de modele de cizme, ghete, botine, balerini, sandale, pantofi si incaltaminte sport atat pentru femei, cat si pentru barbati.

“Pentru ca suntem tot timpul atenti la nevoile clientilor nostri, anul acesta, pe langa marile reduceri, asiguram livrarea comenzilor in 24 de ore si schimbul de marime gratuit, a doua zi. In felul acesta, fie ca isi doresc o innoire a garderobei sau pregatirea unor cadouri pentru sarbatorile care se apropie, toti clientii nostri se vor bucura de produse la super preturi in cel mai scurt timp. Suntem pregatiti sa facem fata unui numar foarte mare de comenzi si sa oferim clientilor nostri un Black Friday fericit!”, ne asigura reprezentantii Superpantofi.ro.  

Balerini – 9 lei. Pantofi – 12 lei. Cizme – 15 lei. Sandale – 19 lei. Cizme tip UGG – 39 lei.

Super promotii la cele mai noi modele de incaltaminte pentru femei si barbati.
Intra pe www.superpantofi.ro.

Cumparaturi super placute!

Recomandarile noastre:

Incaltaminte piele dama

Incaltaminte piele barbati

Botine

Sandale

Ghete

Cizme

Pantofi

Sport

Balerini

Pantofi barbatesti

Papuci barbatesti

Sport barbatesti

Ghete barbatesti