Păcăleala de 1 aprilie: Idei ingenioase cu care îţi vei surprinde prietenii

Vrei să îţi păcăleşti prietenii într-o manieră memorabilă de 1 aprilie? Ei bine, iată câteva idei cu care nu ai cum să dai greş!

RomaniaTV.net
01 apr. 2016, 11:44
Păcăleala de 1 aprilie: Idei ingenioase cu care îţi vei surprinde prietenii

Punga de fast food / cutia de prăjituri – umple o pungă de fast food sau o cutie de prăjituri cu fructe sau legume şi las-o pe masa de la bucătărie. Cei cu care locuieşti nu vor fi deloc încântaţi de ce vor găsi când vor desface punga. Poţi face această farsă şi colegilor de muncă, lăsându-i să se bucure că le-ai adus ceva bun, iar apoi oferindu-le… broccoli.

Citeşte şi  Farsa Google de ziua păcălelilor. Utilizatorii au reacţionat negativ

Vasul de WC – scoate la imprimantă o imagine înspăimântătoare pe care lipeşte-o apoi de colacul WC-ului, cu faţa în sus. Pune apoi capacul şi lasă-l pe cel care va folosi toaleta să îl ridice… te asigur că va trage o sperietură pe cinste.

Citeşte şi  PĂCĂLELI de 1 APRILIE, râzi cu lacrimi. Vezi CELE MAI REUŞITE FARSE din lume

Cina surpriză – invită-ţi prietenii la cină şi pregăteşte-le şniţele. În loc de carne, acoperă cu pesmet şi ou o bucată de carton sau chiar o lavetă folosită. Pentru ca tabloul să fie complet, oferă-le câte un pahar de suc în care să pui cuburi de gheaţă. În prealabil, umple formele de gheaţă cu apă şi nu uita să pui câte un Mentos în fiecare cub. În momentul în care gheaţa se va topi, gustul sucului se va schimba radical.

Mai multe farse, pe feminis.ro.