A câştigat o SUMĂ COLOSALĂ la PĂCĂNELE, apoi a primit o VESTE TERIBILĂ

Virgil Zăroniu, un bărbat de 44 de ani din Mehedinţi,a cerut ajutorul autorităţilor după ce i s-a refuzat plata unui câştig uriaş la păcănele: aproape 700 de milioane de lei vechi!

RomaniaTV.net
10 iul. 2014, 08:50
A câştigat o SUMĂ COLOSALĂ la PĂCĂNELE, apoi a primit o VESTE TERIBILĂ

Virgil Zăroniu a băgat 20 de milioane de lei la păcănele, iar aparatul i-a dat un câştig de 33 de ori mai mare. Mai exact, aproape 700 de milioane de lei vechi. Bucuria sa nu a durat însă mult. Patronul i-a spus nu îi va da nici un ban pentru că a fost o eroare, anunţă GdS.

„Am jucat patru zile la rând, am pierdut mai bine de 2.000 de lei, şi  într-un final, am dat o carte bună, apoi când am dat un dublaj, mi-a arătat aparatul că am câştigat 66.000 de lei. Am încercat să mai dau o dată şi nu a mai vrut aparatul. Atunci am mers la patronul magazinului, i-am spus să-i anunţe pe cei care au aparatele şi aştept de două zile să vină să îmi dea banii şi nu mi-au dat nimic. Au zis că este eroare, dar când eu bag milioane nu dă eroare, decât când trebuie să ne dea ei nouă este eroare. După două zile, firma cu aparatele a trimis un angajat ca să se uite la aparat şi a spus că a dat eroare”, spune Virgil Zăroniu.

Zăroniu a fotografiat aparatul de păcănele cu suma câştigătoare şi a mers direct la Poliţie. El speră ca organele, împreună cu cei de la Protecţia Consumatorului, dar şi cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare, să facă lumină în acest caz şi să îi oblige pe patroni să îi dea banii.