Panică la derby-ul Dinamo-Steaua. Un jucător a leşinat în drum spre vestiare, altul a căzut din picioare de durere

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua, din al doilea meci al finalei Ligii Naționale de handbal masculin, a avut parte și de un moment nefericit: accidentarea unui dintre cei mai importanți jucători ai alb-roșiilor, Sajjad Esteki.

23 mai 2018, 17:12
Panică la derby-ul Dinamo-Steaua. Un jucător a leşinat în drum spre vestiare, altul a căzut din picioare de durere

Iranianul a ieșit accidentat, în minutul 17 al meciului de miercuri, din Sala Dinamo. Pe bancă, s-a plâns de dureri în zona plexului a fost luat în primire de două persoane din staff-ul alb-roșiilor.

În drum spre vestiare, însă, Sajjad Esteki s-a prăbușit și acuza dureri tot mai mari în zona abdomenului, ajungând chiar să se prăbușească pe culoarele Sălii Dinamo (foto). A primit primul ajutor din partea medicilor aflați la fața locului, apoi fost transportat imediat la ambulanță și dus la spitalul Floreasca, pentru mai multe investigații. Din câte se pare, ar fi suferit o fisură la o coastă, accidentare care l-ar putea scoate din calcule pentru meciul decisiv pentru soarta titlului în sezonul 207-2018 al Ligii Zimbrilor.

Mai mult, imediat după finalul partidei, dinamoviştii au avut emoţii mari cu un alt jucător. Portarului iranian Saied Heidarirad i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe teren, având nevoie de intervenţia promptă a medicilor pentru a-şi reveni. Un alt jucător, Vadim Gayduchenko, a fost aproape de leşin în momentul în care l-a văzut pe Heidaridad prăbuşindu-se în faţa lui.

Echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, campioana en-titre, Dinamo Bucureşti, cu scorul de de 27-26 şi a egalat astfel situaţia la general, 1-1, în finala Ligii Naţionale .