Panică în Capitală. Un bărbat a ameninţat pe Facebook că va arunca cel puţin o femeie în faţa metroului

A fost panică în Capitală după ce un bărbat, cunoscut sub numele de "Colonelu Morteni", a făcut afirmaţii grave în timpul unui live pe Facebook.

RomaniaTV.net
17 ian. 2018, 14:25
Panică în Capitală. Un bărbat a ameninţat pe Facebook că va arunca cel puţin o femeie în faţa metroului

„Colonelul Morteni” a şocat pe toată lumea după ce a afirmat că nu se va lasa si va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana va fi prins.

Postarea a fost redistribuita de sute de ori cu apeluri din partea altor internauti ca individul sa fie prins si sanctionat pentru afirmatiile sale.

„Acest individ ameninta chiar in aceste momente pe un LIVE ca va repeta scena de la metrou, va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana il vor prinde autoritatile Distribuiti masiv sa ajutam autoritatile sa il identifice pana nu va fi prea tarziu”, este una dintre postari.

Se pare ca Politia s-a sesizat rapid iar ulterior individul a anuntat pe contul de Facebook ca i s-a intocmit dosar penal pentru amenintare. Bărbatul a spus în apărarea sa că de fapt, totul a fost „la mişto”, luând în derâdere acțiunea autorităților române.

Pe 12 decembrie 2017 o tanara in varsta de 25 de ani a murit dupa ce a fost impinsa in fata trenului de o femeie in varsta de 36 de ani.

Cu cateva ore inaintea comiterii crimei se pare ca suspecta a mai incercat acelasi lucru si in statia de metrou Costin Georgian.

De data aceasta victima a fost o tanara in varsta de 20 de ani.