Panică într-o şcoală din Dâmboviţa. Nouă elevi, la spital după ce un coleg a pulverizat cu spray lacrimogen

Nouă elevi de la școala generală din orașul Titu au ajuns la spital luni dimineață după ce un coleg de-al lor a pulverizat spray lacrimogen pe holul unității de învățământ.

27 apr. 2015, 10:21
Panică într-o şcoală din Dâmboviţa. Nouă elevi, la spital după ce un coleg a pulverizat cu spray lacrimogen

Panică luni dimineaţă într-o şcoală generală din Titu, judeţul Dâmboviţa. Un elev în clasa a VII-a şi-a trimis în spital nouă colegi după ce a puverizat pe holul unităţii de învăţământ cu spray lacrimogen. Acesta le-a povestit polițiștilor că a vrut să se joace cu spray-ul și că a pulverizat o singură dată. Cu toate acestea, copilul va fi sancționat cu scăderea notei la purtare pentru joaca sa.

Potrivit dambovitanews.ro, elevii care au ajuns la spital pentru că s-au simțit rău au fost consultați și au fost trimiși acasă, fiind în afara oricărui pericol.

Polițiștii urmează să stabilească de unde a luat minorul spray-ul, având în vedere că obiectul face parte din categoria armelor neletale, iar deținătorii au obligația ca, în termen de cinci zile de la data procurării, să solicite poliției eliberarea certificatului de deținător.

Citeşte şi: Şapte elevi din Tomeşti, la spital cu arsuri oculare, după ce un coleg a dat cu spray paralizant