Panică pe străzile din Slobozia: Un tânăr înarmat cu un cuţit a atacat doi COPII

Un tânăr de 24 de ani a reuşit să terorizeze zeci de părinţi după ce a atacat mai mulţi copii, în Slobozia. Un băiat de 12 ani a fost tăiat în zona gâtului în timp ce era la joacă într-un parc. Bărbatul a fost reţinut după ce l-a atacat pe băiat, dar magistraţii au decis să-l cerceteze în libertate. Agreosorul a mai atacat o fetiţă de 8 ani, care era cu mama ei, chiar într-o zonă intens circulată. El a fost reţinut şi va ajunge în faţa unor medici care îl vor supune unei expertize psihiatrice.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 11:06
Panică pe străzile din Slobozia: Un tânăr înarmat cu un cuţit a atacat doi COPII

Săptămâni de panică pe străzile din Slobozia. Un tânăr înarmat cu un cuţit a presărat teroare după ce a atacat doi copii. Revoltător este că după ce a făcut prima victimă, atacatorul a fost lăsat liber. Aşa că a lovit din nou. Acum a fost reţinut de poliţişti, potrivit România TV.

Citeşte şi JAF la un magazin alimentar din Alba. Vânzătoarea a fost ameninţată cu un cuţit

Agresorul de 24 de ani a atacat mai întâi un băiat de 12 ani, într-un parc din ORAŞ. Copilul a ajuns la spital cu o tăietură în zona gâtului. Bărbatul a fost reţinut, dar magistraţii au decis că nu este un pericol şi că poate fi cercetat în libertate. Când a ajuns pe stradă, bărbatul a atacat din nou. De această dată victimă i-a căzut o fetiţă de 8 ani. Copila era împreună cu mama ei, într-o zonă aglomerată din oraş. Doi poliţişti care erau prin zonă au sărit imediat în ajutor. Fetiţa a ajuns la spital cu răni la o mână.

Citeşte şi Şofer de autocar, ÎNJUNGHIAT cu un cuţit de către un turist polonez. Călătorul s-a SINUCIS după ATAC

Se pare că atacatorul a suferit o depresie după moartea tatălui său. El a fost retinut pentru 24 de ore şi va fi internat 30 de zile într-un spital, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.