Tânărul de 300 kg a fost preluat de o ambulanţă 4×4 care îl va duce la Timişoara pentru operaţie FOTO

Lacrimi şi emoţii pentru familia Cogeanu din Paşcani. Băiatul lor, Robert în vârstă de 40 de ani şi care cântăreşte peste 300 de kg a plecat miercuri dimineaţă către Timişoara. O ambulanta SMURD 4X4, cu asistenţi şi medic, l-a luat pe pacient şi îl va duce până la spitalul din vestul ţării, acolo unde o echipă de medicii l-ar putea opera.

05 mart. 2014, 11:17

Pentru a fi transportat mai uşor, părinţii i-au confecţionat un scaun special cu perne şi rotile, scrie newspascani.ro. Pe timpul deplasării, Robert este conectat la un monitor de supraveghere a organelor vitale.

Bărbatul supraponderal a plecat însoţit şi de tatăl lui. Era îngandurat, pentru că specialiştii i-au spus că va trebui să ţină un regim alimentar pentru a slăbi circa 50 kg pentru a se putea interveni chirurgical.

Citeşte şi PRIZONIER în propriul corp. S-a îngrăşat 200 kg din cauza unui tratament şi mai are doar câteva luni de trăit

Şi dacă la început se discuta despre gratuitate, acum, păşcăneanul ar putea plăti o anumita sumă pentru tratament sau operaţie.