Păpuşa SEXUALĂ în varianta UMANĂ: Află cine este şi cum arată GALERIE FOTO

O tânără fotomodel, care nu mai era mulţumită cu înfăţişarea ei, a cheltuit peste 40.000 de euro pentru a se transforma într-o păpuşă Barbie sexuală.

04 sept. 2014, 16:45

Victoria Wild a cheltuit o avere pentru transformarea ei fizică. Şi-a făcut rinoplastie, implant permanent de buze, injecţii cu botox şi trei operaţii de mărire a sânilor. Femeia a vrut să capete o înjfăţisare mixtă, ceva între o păpuşă sexuală gonflabilă şi păpuşa Barbie.

„Cine nu vrea să fie tratată ca o păpuşă sexuală!… Este o înfăţişare atât de sexy. Oamenii de pe stradă se uită curioşi la mine, iar mie îmi place asta”, mărturiseşte femeia care a împlinit 30 de ani.

Victoria a mai mărturisit că obsesia pentru înfăţişarea ei a început în adolescenţă. „Am avut o copilărie normală, trăiam într-un sat mic. Eram foarte slabă şi blondă, iar oamenii îmi spuneau Barbie. Dar eu nu eram mulţumită de sânii mei mici. Nu-mi plăcea deloc felul în care arătam. Aveam un complex de inferioritate. Nu aflasem încă despre chirurgia plastică, dar visam să fiu, într-o bună zi, o păpuşă sexy, cu sâni imenşi şi buze mari. Îmi plăcea cum arătau păpuşile de acest gen şi cât de sexy erau. Erau strălucitoare şi îndrăzneţe”, s-a confesat Victoria, scrie dailystar.co.uk.

Bărbaţii mă adoră

Victoria a început să lucreze ca fotomodel la vârsta de 20 de ani. În noua ei meserie, a început să afle despre chirurgia cosmetică. „Am aflat despre mărirea sânilor şi despre chirurgia plastică. Mi-am dat seama atunci că visul meu s-ar putea împlini”, a mai spus ea.

Din remuneraţia de fotomodel, Victoria a pus bani de-o parte şi a făcut prima operaţie de mărire a sânilor. La 25 de ani, l-a cunoscut pe Simon, care i-a încurajat fanteziile de a se transforma într-o păpuşă sexy. Om de afaceri prosper, Simon i-a întreţinut visul, a motivat-o şi a susţinut-o financiar pentru cele trei măriri ale bustului, implanturile de buze şi operaţia de subţiere a nasului.

Acum, Victoria este mulţumită de înfăţişarea ei şi spune că este „mai fericită ca niciodată”. „Sunt o bombă sexy. Oamenii mă privesc, iar bărbaţii mă adoră. Simon este atât de mândru de atenţia care mi se acordă”, mărturiseşte Victoria.