PARANORMAL la Cluj. Un preot deschide cartea pentru enoriaşi şi le spune acestora lucruri ştiute doar de ei FOTO

Situaţie revoltătoare într-o biserică din Ardeal. Un preot din Cluj "deschide cartea", practică interzisă de Biserica Ortodoxă. Chiar şi după ce totul a devenit public, preotul continuă ritualul. Mai mult, primeşte enoriaşi şi acasă. Tarifele sunt cuprinse între 50 şi 1.100 de lei.

13 feb. 2016, 08:47

Preotul Petru Budean din satul Bont, judeţul Cluj, este cunoscut pentru harul său de a „deschide cartea”, scrie cancan.ro. Mii de oameni vin la el ca la un tămăduitor. În timpul ritualului, preotul vorbeşte despre lucruri personale din viaţa credincioşilor, pe care în mod normal nu ar avea de unde să le ştie.

Citeşte şi Biserica Ortodoxă Rusă dă clarificări despre întâlnire dintre Papa Francisc şi Patriarhul Kirill

Mai mult, preotul are program şi acasă, după terminarea slujbelor de la biserică. Pentru a „deschide cartea” în care vede viitorul credincioşilor, el are un tarif cuprins între 50 şi 1100 de lei.

Doi reporteri care voiau să vadă cu ochii lor minunile, au fost blestemaţi de preot, deşi se aflau în biserică. Au fost ameninţaţi chiar şi cu poliţia, iar părintele le-a urat să moară într-un accident de maşină, pe drum. Mai mult, aceştia au fotografiat împrejurimile, dar şi pe preot, însă au avut o surpriză, care i-a înfricoşat. Toate imaginile au ieşit bine, însă cele cu preotul au fost complet albe.

Practica de a „deschide cartea” este considerată mare păcat pentru Biserica Ortodoxă.