PARANORMALUL MOTIV pentru care un bărbat şi-a ÎNJUNGHIAT nevasta. Vezi ce au găsit POLIŢIŞTII

Poliţiştii americani au rămas şocaţi după ce au găsit corpul aflat în descompunere al unei femei înjunghiat de soţul ei. Mai mult, ei au rămas surprinşi atunci când au găsit un bilet lângă cadavru. Bărbatul îşi mărturisea crima, dar o şi motiva, spunând că soţia lui era vrăjitoare şi îi făcea farmece.

04 iun. 2013, 20:19
PARANORMALUL MOTIV pentru care un bărbat şi-a ÎNJUNGHIAT nevasta. Vezi ce au găsit POLIŢIŞTII

O femeie a fost găsită moartă în casa sa din Brooklyn în cursul nopţii de luni. Autorităţile au fost chemate la faţa locului după ce vecinii s-au plâns de un miros înţepător, de cadavru, venind din casa femeii, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un pacient al cabinetelor de psihiatrie şi-a înjunghiat soţia de 20 de ori

Femeia fusese înjunghiată în urmă cu ceva timp de către soţul ei care şi-a mărturisit crima într-un bilet lăsat în apropierea victimei. Frapant este motivul pentru care s-a produs tragedia, bărbatul acuzând-o pe femeie că era vrăjitoare şi că a vrut să ăi facă farmece.

Mi-am omorât nevasta, îmi făcea vrăji„, a scris soţul femeii, de profesie pictor, pe care vecinii îl caracterizau drept o persoană instabilă emoţional.

Citeşte şi Femeie din Marea Britanie, omorâtă după ce şi-a rugat vecinii să dea muzica mai încet

Ulterior, victima a fost identificată drept Chava Friedfertig, o femeie de 55 de ani. Potrivit poliţiştilor, ea a fost înjunghiată de mai multe ori, dar corpul era aîntr-o stare atât de avansată de descompunere încât urmele de cuţit nu mai erau vizibile. Mai mult, camera era plină de sânge. Bărbatul nu a fost încă găsit, maşina lui fiind abandonată în apropierea locuinţei celor doi.