Parcurs perfect. Pariuri 1X2 are două bilete câştigătoare din două în aprilie. Vezi biletul zilei

Redactia www.pariuri1x2.ro isi continua parcursul exceptional inregistrat in luna martie cu propunerile Biletul Zilei. Ieri ne-am dublat investitia fara emotii, pariind pe cel putin 2 goluri inscrise in 3 partide din fotbalul nordic: Rosenborg – Odd (3-0), Norrkoping – Hammarby (2-1) si respectiv Varnamo – Atvidabergs (4-0). Astfel, primele doua propuneri din aceasta luna au fost ”verzi”. 

03 apr. 2017, 08:21
Parcurs perfect. Pariuri 1X2 are două bilete câştigătoare din două în aprilie. Vezi biletul zilei

Biletul Zilei

Speram sa pasim cu dreptul si in aceasta saptamana. Pentru primul pont de pe bilet, revenim in Suedia, acolo unde pariem „peste 2 goluri asiatic” la confruntarea dintre Kalmar – Elfsborg. In cazul in care vor fi exact doua schimbari ale tabelei de marcaj, selectia va primi cota 1.

Mizam si pe duelul dintre Spartak Moscova si Orenburg. Formatia gazda este lidera in Rusia si are un parcurs foarte bun in fata propriilor suporteri, cu 9 victorii din 10 partide. Mizam „1 solist” tinand cont si de faptul ca oaspetii au obtinut doar 3 puncte din cele 10 deplasari stagionale!

19:30, Spartak Moscova – Orenburg, Spartak Moscova sa castige

20:00, Kalmar – Elfsborg, peste 2 goluri asiatic

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.