Pare însărcinată în 9 LUNI, deşi a născut acum DOI ANI. Cum arată femeia acum şi ce explicaţie au medicii FOTO

O femeie din Marea Britanie, mamă a patru copii, trăieşte o adevărată dramă după ce a rămas cu burtă de gravidă după ultima naştere, deşi au trecut 2 ani de atunci. Astfel, cei din jur cred că este tot timpul însărcinată şi gata să nască.

29 iul. 2015, 17:38

Nina Mulhall, de 32 de ani, din Londra, spune că a mers la numeroşi medici după ce a văzut că burta nu i se mai retrage. Cu toate acestea, toţi i-au spus acelaşi lucru, că este vorba despre un efect secundar extrem de rar al operaţiei de cezariană, însă nimeni nu ştie care este adevărata cauză, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A fost muşcat un ţânţar, iar acum trăieşte un COŞMAR. Cum arată bărbatul la 2 luni de la incident FOTO

În prezent, mama este disperată, mai ales că la celelalte trei sarcini şi-a revenit foarte repede, însă după ce a născut ultimul copil, ea a rămas cu o burtă de gravidă în 9 luni.

Doctorii spun că este un efect secundar al operaţiei, extrem de rar întâlnit. Nu ştiu ce să fac, mai ales că trebuie să port în continuare haine de gravidă. Mi se întâmplă des că atunci când ies cu soţul în oraş şi consum alcool lumea se uită urat la mine, pentru că par o gravidă inconştientă„, a declarat femeia care speră ca trupul său să revină la normal.

Citeşte şi Adolescentă de 17 ani a renunţat la şcoală că să devină mama. De ce a rămas GRAVIDĂ INTENŢIONAT FOTO