Pariem şi câştigam împreună. PARIURI1X2.RO are 9 BILETE CÂŞTIGĂTOARE în primele 12 ZILE din martie! Aici ai BILETUL ZILEI!

Biletul zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro da randament maxim. Si ieri propunerea noastra v-a adus profit. Important este ca nici nu am avut emotii pariind pe cel putin doua goluri in partidele Schalke – Augsburg (3-0), Palermo – Roma (0-3) si Liverpool – Burnley (2-1). 

13 mart. 2017, 07:48
Pariem şi câştigam împreună. PARIURI1X2.RO are 9 BILETE CÂŞTIGĂTOARE în primele 12 ZILE din martie! Aici ai BILETUL ZILEI!

Biletul zilei

Astazi pariem pe goluri si game-uri. Cu sabia deasupra capului, Osasuna, ultima in La Liga, la distanta foarte mare de prima echipa peste linia retrogrdarii, nu mai are ce apara. Trebui sa forteze si sa iasa la joc contra unei grupari, Eibar, ce accepta spectacolul. Pariul nostru este peste 1.5 goluri.

Limerik si Bohemians sunt pregatite sa ne ofere o confruntare clasica pentru primul esalon irlandez. Asteptam si aici cel putin doua goluri, desi, prin prisma statisticilor, n-ar fi exclus sa asistam la un  duel mult mai spectaculos.

Pariul pe tenis a fost extras din meciul Pospisil – Lajovic. Canadianul vine dupa o victorie imensa contra lui Murray, parafata in doar doua seturi. Este favorit cu Lajovic, dar trebuie sa fim atenti si la forma sarbului, care in faza anterioara a turneului de la Indian Wells a trecut cu 2-1 la seturi de Feliciano Lopez, nr. 34 ATP.

Avancronicile si ponturile ultimelor optimi de finala ale UCL! | Monaco si Leicester continua sa spere, Atletico si Juve sunt ca si calificate

__________________________________________________________

21:45, Osasuna – Eibar, peste 1.5 goluri
21:45, Limerick – Bohemians, peste 1.5 goluri
21:00, Pospisil V. – Lajovic D., peste 19.5 game-uri

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.