Părinţii copilului sfâşiat de câini cer daune uriaşe. O jumătate de milion de euro pentru o viaţă distrusă

Părinţii băieţelului sfâşiat de câini în judeţul Timiş cer daune de o jumătate de milion de euro. Potrivit România TV, ei vor aceşti bani de la educatoarea copilului care l-a lăsat nesupravegheat în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Miercuri a avut loc un nou termen în proces, la care educatoarea din nou a lipsit.

08 ian. 2014, 15:36
Părinţii copilului sfâşiat de câini cer daune uriaşe. O jumătate de milion de euro pentru o viaţă distrusă

De aproape doi ani, părinţii copilului mutilat pe viaţă de o haită de câini, în judeţul Timiş, se luptă pentru dreptate. Băiatul lor, Bogdan, care suferă de sindromul Down, a plecat singur de la grădiniţă într-un moment de neatenţie al educatoarei şi a fost sfâşiat de animale. Pentru suferinţa copilului lor, părinţii cer acum despăgubiri de jumătate de milion de euro de la educatoare.

Părinţii copilului au declarat pentru România TV că vor dona o parte din aceşti bani, pentru sănătatea altor copii. Cât despre băieţelul lor, ei povestesc că acesta are coşmaruri noaptea şi strigă în somn „Nu câinii, nu câinii!”.

Ei consideră că educatoarea este principala vinovată pentru tragedie, iar ca o ironie a sorţii fetiţa lor cea mică o are tot pe ea îndrumătoare. Mai bine de un an, ancheta a bătut pasul pe loc. Moartea lui Ionuţ Anghel, toamna trecută în Bucureşti, i-a determinat pe oamenii legii să încerce să găsească un vinovat.

De remarcat însă că educatoarea nu a venit la tribunal până acum, nici la termenul de miercuri al procesului.

Citeşte şi Caz strigător la cer, în Timiş. Un copil a fost mutilat de câini, nu s-a găsit niciun vinovat