ULTIMELE CLIPE din viaţa lui Ionuţ, copilul ucis de câini, povestite de părinţi

Valentin si Andreea Anghel, parintii lui Ionut, copilul ucis de maidanezi, au acordat un interviu unui post german de televiziune, in care au descris pentru prima data ultimele clipe din viata copilului lor.

07 oct. 2013, 08:55
ULTIMELE CLIPE din viaţa lui Ionuţ, copilul ucis de câini, povestite de părinţi

Parintii lui Ionut au acordat un interviu pentru RTL, in cadrul caruia au vorbit despre tragicul eveniment care s-a abatut in familia lor, potrivit cancan.ro.

VEZI ŞI: Reconstituirea traseului parcurs de copilul de 4 ani ucis de maidanezi

Prima data, din spusele fratelui, a venit un caine si a sarit pe el. Apoi au venit si ceilalti„, a povestit Valentin, tatal lui Ionut.

Andreea Anghel, mama lui Ionut, a spus ca fiul cel mare a reusit sa fuga, dar s-a ratacit si s-a intors la locul tragediei. „Au venit si ceilalti si l-au inconjurat pe cel mai mic, pe Ionut. Fratele cel mare a reusit sa fuga, dar, din cate am inteles, s-a ratacit si s-a intors tot acolo. In momentul in care a venit, Ionut era pe jos si cainii trageau de el. Il tarau pur si simplu„, a continuat mama copilului.

Mama indurerata a spus ca moartea copilului ei a survenit exclusiv in urma muscaturilor maidanezilor: „Cand l-au gasit, s-a constatat la fata locului ca prezenta muscaturi pe toata suprafata corpului„.

CITEŞTE ŞI: Film EMOŢIONANT postat de mama copilului ucis de câini: „Unde eşti? Cum să te aduc înapoi, acasă?”