Părinţii Mădălinei Manole cer ajutor de la stat ca să poată supravieţui

Parintii Madalinei Manole au o pensie foarte mica, asa ca se descurca destul de greu cu banii. Pentru a mai face economie si a trece iarna fara datorii, Eugenia si ion Manole au depus dosarul pentru a primi ajutor de incalzire de la stat.

27 oct. 2014, 14:40

Au trecut mai bine de patru ani de la disparitia precoce a Madalinei Manole, iar parintii sai nu si-au revenit nici acum, scrie cancan.ro. Eugenia si Ion Manole incearca sa-si vada mai departe de viata, chiar daca dorul de fiica lor ii topeste pe picoare.

Citeşte şi EXCLUSIV: Fratele Madălinei Manole face DEZVĂLUIRI incredibile: „I-am dat mesaje…”

Cu toate astea, sunt constienti ca Dumnezeu are pentru ei un plan maret asa ca incearca sa se detaseze de toate rautatile din jur si sa-si traiasca linistiti batranetile. Parintii Madalinei Manole sunt amandoi pensionari si nu incaseaza mai mult de 700 de lei de persoana, lunar. Astfel, Eugenia si Ion Manole se incadreaza pentru a primi ajutor pentru caldura de la stat, iar vineri au si depus dosarul. 

Citeşte şi Tatăl Mădălinei Manole, în stare gravă la spital. Ion Manole nu se mai poate mişca

„Parintii mei au pensii mici, dar se descurca cu ele. Acum iarna este mai greu, asa ca vineri am mers sa depun dosarul pentru ajutorul de incalzire. Acum sa vedem cat vor primi pe luna, dar cu siguranta vor fi de ajutor”, a declarat Marian Manole, fratele Madalinei Manole.