Părinţii Mădălinei Manole sunt în stare de şoc. Petru Mircea vrea să dezgroape cadavrul fostei sale soţii

Conflictul fără sfârşit dintre părinţii şi soţul Mădălinei Manole i-ar putea tulbura somnul de veci regretatei artiste. Eugenia Manole e convinsă că, în 2017, când se vor comemora şapte ani de la moartea "Fetei cu părul de foc", Petru Mircea îi va muta rămăşiţele de la Ploieşti la Otopeni, dar în locurile rezervate sinucigaşilor.

15 sept. 2014, 12:39
Părinţii Mădălinei Manole sunt în stare de şoc. Petru Mircea vrea să dezgroape cadavrul fostei sale soţii

Mama Mădălinei susţine că, imediat după moartea artistei, Petru Mircea i-a spus ce va urma, scrie ziarulring.ro. "De asta n-a vrut să facă timp de trei ani crucea din marmură, l-a interesat doar ca groapa să fie pe numele lui. Ce durere are dacă vrea să scoată sicriul?! Dacă-i păsa, o îngropa la Bellu, unde merita şi se află toată spuma muzicii. El voia să o ducă de atunci la Otopeni, unde se îngroapă sinucigaşii, să-i poată demonstra mai târziu copilului că, de fapt, ea s-a omorât. El luptă ca după şapte ani să o dezgroape, să-i facă slujbă şi să o mute", a declarat mama Mădălinei Manole. 

Citeşte şi Tatăl Mădălinei Manole trece prin momente GROAZNICE

Din cauza suferinţei, tatăl Mădălinei a căzut la pat şi nu se mai poate recupera complet. "Tratamentul soţului meu poate dura ani. El are de 20 de ani diabet, pe care l-a ţinut sub control, dar acum a intrat în comă diabetică. El n-a luat o pastilă pentru a se întreţine, ci doar tratamentul de diabet şi sigur că a picat. Imediat după nenorocire, eu m-am tratat ca să nu ajung aşa sau mai rău. Acum l-a răpus diabetul şi, indiferent de tratament, nu va mai fi niciodată ca înainte", a mărturisit Eugenia Manole.

Citeşte şi MADALINA MANOLE, patru ani de la deces: Cutremurătorul BILET DE ADIO

Mama Mădălinei susţine că, imediat după moartea artistei, Petru Mircea i-a spus ce va urma, scrie ziarulring.ro. „De asta n-a vrut să facă timp de trei ani crucea din marmură, l-a interesat doar ca groapa să fie pe numele lui. Ce durere are dacă vrea să scoată sicriul?! Dacă-i păsa, o îngropa la Bellu, unde merita şi se află toată spuma muzicii. El voia să o ducă de atunci la Otopeni, unde se îngroapă sinucigaşii, să-i poată demonstra mai târziu copilului că, de fapt, ea s-a omorât. El luptă ca după şapte ani să o dezgroape, să-i facă slujbă şi să o mute”, a declarat mama Mădălinei Manole. 

Citeşte şi Tatăl Mădălinei Manole trece prin momente GROAZNICE

Din cauza suferinţei, tatăl Mădălinei a căzut la pat şi nu se mai poate recupera complet. „Tratamentul soţului meu poate dura ani. El are de 20 de ani diabet, pe care l-a ţinut sub control, dar acum a intrat în comă diabetică. El n-a luat o pastilă pentru a se întreţine, ci doar tratamentul de diabet şi sigur că a picat. Imediat după nenorocire, eu m-am tratat ca să nu ajung aşa sau mai rău. Acum l-a răpus diabetul şi, indiferent de tratament, nu va mai fi niciodată ca înainte”, a mărturisit Eugenia Manole.

Citeşte şi MADALINA MANOLE, patru ani de la deces: Cutremurătorul BILET DE ADIO