Părinţilor nu le-a venit să creadă: Ce a păţit o ELEVĂ de 14 ani după ce a folosit un DEODORANT banal FOTO

O elevă de 14 ani din Marea Britanie a murit la scurt timp după ce a inhalat deodorant. Copila a vrut să se drogheze în acest mod, alături de mai mulţi prieteni, însă la câteva minute după folosire a căzut la podea, în baie. 

16 dec. 2013, 15:35
Părinţilor nu le-a venit să creadă: Ce a păţit o ELEVĂ de 14 ani după ce a folosit un DEODORANT banal FOTO

Caitlyn Allen, o copilă din Billingham, Teesside, a murit în casa unei prietene după ce a vrut să inhaleze deodorant pentru a se droga. În prezent, familia este distrusă, mai ales că fata nu consumase alcool până atunci şi nu fuma, potrivit Mirror

Citeşte şi Un bărbat a murit la scurt timp după ce a băut un pahar cu SUC de pere. Nu o să ghiceşti ce s-a întâmplat FOTO

Kelly Brown, mama elevei, povesteşte că nu a mai auzit înainte de decesul fiicei sale de astfel de cazuri, dorind în prezent să avertizeze părinţii cu privire la pericolele pe care le pot ascunde deodorantatele dacă nu sunt folosite corespunzător.

Citeşte şi Nu o să îţi vină să crezi cu ce a vrut un BĂRBAT să achite FACTURA la APĂ: Întreaga clădire a fost evacuată

Doctorii spun că toxicitatea acestor produse este cauzată de gazul butan, care poate bloca funcţiile creierului, lucru care duce la moartea organismului în doar câteva ore. Acesta este şi cazul lui Caitlyn, care a fost găsită în baie la ora 5.47 seara, a fost dusă de urgenţă la spital, însă până la ora 7.47 a fost pronunţat decesul.