Pariu că nu vei găsi toate diferenţele dintre imaginile de mai jos FOTO

Cu toții am iubit atunci când eram mici jocul de-a „găsește diferența dintre cele 2 fotografii”. Mai țineți minte despre ce vorbesc, nu-i așa? Dacă ai crezut că ai lăsat deoparte asemenea mici plăceri, află că te-ai înșelat! Astăzi, îți oferim șansa de a retrăi acele bucurii din zilele de demult și îți prezentăm câteva seturi de 2 fotografii între care există mici diferențe. Reușești să le găsești pe toate?

RomaniaTV.net
15 iul. 2017, 05:51

Atenție: doar pentru că acum ești adult, nu înseamnă că îți va fi mai ușor la asemenea jocuri, scrie tasta.ro.

1. Alb-negru

Te așteptai ca diferențele să fie evidente, ca cerneala neagră pe o foaie albă? Nu ar mai fi avut niciun haz dacă ar fi fost așa. Pentru a vă da un mic indiciu: fiți atenți la literele de pe banderola de la mâna fetei.

2. Acum este un pic mai dificil

Ați reușit? Câte diferențe ați găsit în primul set de imagini? De fiecare dată, în imaginea din dreapta sunt ascunse minim cinci detalii diferite. Sigur le-ați găsit pe toate? Lăsați un comentariu cu numărul de diferențe pe care le-ați identificat pentru a fi siguri că nu cumva v-a scăpat vreuna. În imaginile de mai sus puteți admira detaliile Teatrului Grauman din China.

3. Timp petrecut în familie

Dacă tot v-am făcut să vă reamintiți de copilărie, am zis că nu ar strica să vă și arătăm niște imagini cu familii fericite. Ce-ar fi să le arătați aceste joculețe și membrilor familiei? Poate vă veți întrece unii cu alții să găsiți toate indiciile.

Continuarea articolului AICI.