Pariul lui Ronaldo, doar la winmasters.ro

winmasters.ro are onoarea de a găzdui live primul derby european al Cupei Mondiale 2018! Seara zilei de vineri se anunță incendiară: pe de o parte, Campioana Europeană din 2016, Portugalia, va încerca să repete performanța de la Euro, în timp ce furia roșie – echipa Spaniei, va lupta pentru a răzbuna eșecul fără precedent înregistrat acum doi ani în Franța.

RomaniaTV.net
15 iun. 2018, 09:21
  • winmasters a câștigat deja trofeul, oferind o mulțime de tipuri de pariuri

  • Pariuri speciale fără egal pentru jucători, la cote extraordinare

  • Va atinge Cristiano Ronaldo recordul de a marca gol în meciuri de la 4 Cupe Mondiale?

  • winmasters.ro are onoarea de a găzdui live primul derby european al Cupei Mondiale 2018! Seara zilei de vineri se anunță incendiară: pe de o parte, Campioana Europeană din 2016, Portugalia, va încerca să repete performanța de la Euro, în timp ce furia roșie – echipa Spaniei, va lupta pentru a răzbuna eșecul fără precedent înregistrat acum doi ani în Franța.

    În această seară, fiecare jucător va avea șansa de a paria pe o gamă variată de pariuri, precum rezultatul după prima repriză, goluri, intervalul primului gol, cornere, cartonașe, etc. În plus, winmasters.ro oferă jucătorilor numeroase pariuri speciale având cote deosebit de atractive, care vă pot aduce câștiguri imense! Spre exmplu, un gol marcat de Cristiano Ronaldo din lovitură liberă vă poate multiplica miza de 17 ori!

    În același timp, utilizatorii winmasters au șansa de a paria pe piețele speciale pentru doborârea recordurilor turneului final! Va intra Cristiano Ronaldo în clubul select al jucătorilor care au marcat la 4 Cupe Mondiale? Pariază acum! Acest pariu se închide în momentul începerii meciului din această seară.
    Rămâneți pe recepție!