Pariuri CM 2018: S-au schimbat favoritele la câştigarea trofeului din Rusia

Porcul Marcus, pisica Ahile, vidra Harry, tapirul Cleopatra şi elefantul Nelly prezic rezultate la CM 2018, pariorii fac bani pentru fieare meci, iar casele de pariuri schimbă cotele după surprizele din prima parte a turneului. 

RomaniaTV.net
21 iun. 2018, 11:09

Campionatul Mondial pune la grea încercare priceperea pariorilor din întreaga lume. Primele confruntări din grupe au adus rezultate surprinzatoare, care au crescut sau scăzut cotele echipelor pentru câştigarea turneului final. Dacă Brazilia a rămas pe primul loc in topul şanselor la câştigarea CM 2018, Spania a urcat pe locul al doilea, în timp ce Germania a coborat simţitor. De asemenea, Franţa a urcat o poziţie, şi completeaza topul 3.

Pariorii au şi în acest an ajutoare de nădejde. Porcul Marcus, pisica Ahile, vidra Harry, tapirul Cleopatra şi elefantul Nelly se află pe urmele caracatiţei Paul, care a prezis rezultatele din 2010. Cel mai competent pare Marcus, aelaşi care a prezis victoria lui Trump în SUA sau Brexitul. Acest porc a prognosticat că semifinalistele de la Cupa Mondială de la FIFA vor fi Argentina, Uruguay, Belgia şi Nigeria, ceea ce înseamnă o primă apariţie a unei echipe africane în semifinale.

Elefantul Nelly este fan Germania, iar vidra oracol din Soci prezice un eşec al Rusiei în meciul cu Uruguay. Nici adevăraţii specialişti din fotbal nu şi-au ascuns pronosticurile. Celebrul Pele nu crede în şansa Braziliei, David Beckahm mizează pe o finală între Anglia şi Argentina, iar Jose Mourinho a prezis o finală inedită între Portugalia lui Ronaldo și Argentina lui Messi.