Pariuri nebune la winmasters: Şumudică să vină la Steaua, cotă de 501.0! Plus un nou bonus

winmasters a lansat cel mai atractiv bonus de bunvenit de pe piaţa pariurilor online din România, dar propune şi pariuri originale, cum ar fi demisia lui Reghecampf şi înlocuirea lui cu Şumudică.

RomaniaTV.net
20 ian. 2017, 10:44
Pariuri nebune la winmasters: Şumudică să vină la Steaua, cotă de 501.0! Plus un nou bonus

Pariorii care aleg să se înscrie la winmasters în perioada următoare pot profita de cel mai competitiv bonus oferit de o casă de pariuri online în România. Astfel, winmasters.ro oferă bonus de 100%, de până la 300 de lei, condiţiile de rulaj fiind minime. Paşii sunt simpli: te înregistrezi, depui minimum 40RON și primești un bonus de 100% până la 300RON, folosind codul bonus ‘BONUS300RO’ în secțiunea Solduri și transferuri. Mai departe, condiţiile de rulaj ale bonusului sunt şi ele extrem de prietenoase: suma reprezentând depunerea și bonusul trebuie rulată de doar 5 ori înainte de a face o retragere, iar cotele minime luate în calculul rulajului sunt de 1,65 pentru pariurile simple, în vreme ce pentru ca un pariu multiplu să fie luat în calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie la cote egale sau mai mari de 1.35. Vezi detalii aici.

Pe lângă acest bonus extraordinar de simplu, winmasters le propune acum noi provocări pariorilor români. Enumerăm doar câteva pariuri originale, ce nu pot fi găsite la nici o altă casă de pariuri online din România:

Câte transferuri va face Steaua până pe 10.02.2017?

Sub 4.5 – Cotă 1,65

Peste 4.5 – Cotă 2.1


Reghecampf să plece de la Steaua până pe 04.02.2017

DA- Cotă 11

NU – Cotă 1.02

 

Andone să plece de la Dinamo până pe 04.02.2017

DA – Cotă 6.5

Nu – Cotă 1.07

De departe, cel mai original pariu este cel legat de venirea lui Marius Şumudică la Steaua, unde cota este de 501.0!!!

winmasters este o arenă internațională de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor, oferind o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming.