Pariuri1x2.ro te învaţă cum să faci bani de cadou: 5 bilete câştigătoare în martie! Liga Campionilor compune biletul zilei de astăzi

Cu cele doua sugestii ale zilei, redactia www.pariuri1x2.ro forteaza al 6-lea bilet castigator al lunii martie. Pariem exclusiv pe Liga Campionilor. 

RomaniaTV.net
08 mart. 2017, 09:23
Pariuri1x2.ro te învaţă cum să faci bani de cadou: 5 bilete câştigătoare în martie! Liga Campionilor compune biletul zilei de astăzi

Biletul zilei

Luam in calcul cel putin 2 cartoanse galbene incasate de gazde, in Barcelona – PSG. Catalanii sunt ca si eliminati, insa in retur vor forta macar un succes de palmares, util pentru moralul echipei intr-un moment destul de dificil al stagiunii.

Pariem si pe succesul Borussiei Dortmund, in meciul de pe teren propriu cu Benfica. In tur a fost 1-0 pentru portughezi, meci in care starul echipei germane, Aubameyang, a ratat o lovitura de pedeapsa.

Dortmund este superioara valoric si chiar daca are cateva indisponibilitati pentru aceasta partida, formatia lui Tuchel ar trebui sa se impuna in fata propriilor suporteri. Ramane, totusi, de vazut daca o eventuala victorie va fi si sinonima cu accederea in sferturi.

Pariaza inteligent pe meciurile din optimile Europa League »» Ai aici detalii!

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.