Parlamentarii au pus gând rău VACANŢEI de vară. Vezi ce li se pregăteşte elevilor

Pe motiv că trei luni de vacanţă de vară este prea mult, comparativ cu concediile părinţilor, mai mulţi parlamentari PDL vor să se înfiinţeze şcoala de vară pentru elevi.

25 oct. 2013, 10:50
Parlamentarii au pus gând rău VACANŢEI de vară. Vezi ce li se pregăteşte elevilor

Mai mulţi parlamentari PDL şi-ar dori ca elevii să meargă la şcoală şi în timpul vacanţei de de vară, iar în acest sens ei au iniţiat un proiect de lege.

Potrivit România TV, aceşti parlamentari consideră că vacanţa de vară de trei luni este prea mare, comparativ cu concediile de două, trei sau patru săptămâni ale părinţilor. Astfel, în toată această perioadă, în care părinţii sunt la serviciu, copiii rămân nesupravegheaţi, stau foarte mult în faţa televizorului sau a computerului sau chiar intră în anturaje periculoase.

În consecinţă, aleşii PDL cer ca în timpul verii să se organizeze cursuri, multe dintre ele urmând să aibă un caracter cultural-educativ. Spre exemplu, ei spun că s-ar putea face drumeţii, s-ar putea merge la concerte sau s-ar putea vizita oraşe şi ţări străine.

Acesta nu este singurul proiect de lege care îi vizează pe elevi, unii parlamentari PSD propunând organizarea cursurilor de după şcoală, pe lângă biserici.

Citeşte şi CALENDAR ŞCOLAR 2013-2014. Când vor avea elevii VACANŢĂ