PARTIZAN STEAUA. Mirel Rădoi a dezvăluit ce a discutat cu MM Stoica

PARTIZAN STEAUA. Mirel Rădoi a explicat după meciul Botoşani - Steaua 0-1 ce se întâmplă cu accidentații Varela și Stanciu îmn perspectiva meciului PARTIZAN STEAUA, dar și ce a vorbit cu Mihai Stoica.  PARTIZAN STEAUA se joacă, miercuri, LIVE VIDEO la PROTV.

01 aug. 2015, 20:24
PARTIZAN STEAUA. Mirel Rădoi a dezvăluit ce a discutat cu MM Stoica

PARTIZAN STEAUA. Mirel Rădoi a anunţat că Varela va juca în Serbia, în timp ce Stanciu este incert pentru returul Partizan – Steaua. „Varela se va recupera pînă miercuri. La Stanciu încă așteptăm să vedem ce se întâmplă. Dacă nu e refăcut 100% nu-l voi băga pentru că el e un jucător de viitor și nu vreau să recidiveze accidentarea”, a spus Rădoi la Digi Sport.

PARTIZAN STEAUA. Despre revederea cu Mihai Stoica, Rădoi a spus: „A fost o revedere călduroasă cu MM. Cred că el e mereu alături de noi. Discut cu el despre fotbal. Îmi place să mă „cert” cu cineva pe argumente. Cu el pot face asta pentru că se pricepe foarte bine”.

PARTIZAN STEAUA. Rădoi a comentat şi meciul de la Botoşani. „Băieții merită felicitări pentru că au avut ambiție și dăruire. Cred că am făcut un joc bun. Și Botoșaniul merită felicitări pentru că joacă un fotbal frumos. Aveam o serie de meciuri în care nu cîștigasem și e foarte bună această victorie. De mâine ne vom gîndi la partida cu Partizan și cred că ne vom întoarce de la Belgrad calificați. Nu numai noi odihnim jucătorii titulari, ci și alte formații din Europa. La Steaua nu există prima echipă și a doua echipă. Valoarea echipei mă face să spun că ne vom întoarce calificați de la Belgrad”, a spus Mirel Rădoi.