Pasagerii overbooked ai cursei Tarom Paris – Bucureşti vor ajunge marţi în ţară

O parte din pasagerii cursei Tarom Paris-Bucureşti au ajuns luni seară în ţară, iar o parte vor ajunge marţi. Pasagerii ştiau de duminică că este posibil să nu decoleze luni, deoarece sunt pasageri overbooked, trecuţi pe lista suplimentară, au declarat reprezentanţii Tarom, potrivit Mediafax.

05 dec. 2017, 09:49
Pasagerii overbooked ai cursei Tarom Paris – Bucureşti vor ajunge marţi în ţară

O aeronavă Tarom a decolat din Paris cu destinaţia Bucureşti luni după-amiază. Pe lista suplimentară a zborului erau trecuţi 21 de pasageri; 8 au ocupat locuri în aeronavă, dar 13 au rămas la sol, urmând să se găsească alte varinte pentru zbor. Dintre cei 13 pasageri, o parte au ajuns în Bucureşti luni seară, iar restul urmează să ajungă în cursul zilei de marţi.

„Despre cursa de la Paris, se ştia de duminică că erau pasageri overbooked, trecuţi pe lista suplimentară. Din păcate lista a fost destul de mare. Nu s-a găsit un avion mai mare pe care să îl punem la dispoziţie. Iniţial, au fost 21 de pasageri overbooked şi au rămas doar 13. Cu ei s-a vorbit, li s-a explicat că nu mai sunt locuri în avioanele respective şi li s-a spus că vor fi aduşi astăzi. Unii dintre ei au venit aseară, cei care au vrut să vină prin conexiuni. Pasagerii au fost anunţaţi de duminică că există posibilitatea ca unii dintre ei să rămână la sol. Ei au ţinut tot timpul legătura cu cei de la Tarom”, au explicat reprezentanţii Tarom.

„Problemele acestea sunt zilnice, nu doar la Tarom, la toate companiile”, au precizat reprezentanţii companiei aeriene.

Citeşte şi: Pasagerii unei curse Tarom, blocaţi pe aeroportul din Amsterdam. O aeronavă a adus în ţară doar o parte a pasagerilor UPDATE