Pasagerii unui avion au făcut haz de superstiţia zilei de „VINERI, 13”, făcând ultimul zbor „666” în cea mai ghinionistă zi a anului

Fără să le pese de superstiţii, pasagerii unui avion au făcut haz de superstiţii şi s-au îmbarcat, VINERI 13 octombrie, în zborul 666, "în cea mai ghinionistă zi a acestui an", de care multe persoane se tem.

13 oct. 2017, 19:24

Vineri, 13 octombrie 2017, compania finlandeză Finnair a făcut „Zborul 666, spre HEL (aluzie la iad, Hell, în Engleză), între Copenhaga şi Helsinky. Compania finlandeză a mai avut parte de o asemenea coincidenţă într-o zi de Vineri, 13, în 2006.

Oricum, vineri 13 octombrie 2017 va rămâne în anale ca ultimul zbor de acest fel, deoarece compania finlandeză a hotărât să retragă zborurile „666” spre HEL (Helsinky). „Astăzi (vineri, 13 octombrie 2017), va fi ultima oară când un zbor al AY666 a zburat spre HEL”, a anunţat un purtător de cuvânt al companiei aviatice, potrivit express.co.uk.

Citeşte şi De ce este vineri 13 zi cu ghinion

Zborurile obişnuite între Copenhaga şi Helsinki au primit o nouă identitate: AY954, a mai precizat aceeaşi sursă, care a ţinut să adauge că, „în 11ani, s-a nimerit să zburăm de 21 de ori într-o zi de „Vineri 13”.

Pilotul veteran, Juha-Pekka Keidasto, care a făcut sute de curse între Copenhaga şi Helsinky, a mărturisit că nu este superstiţios din fire şi că, pentru el, acestea sunt „simple coincidenţe”. „Iar dacă vreunui pasager  i se face frică, echipajul avionului este pregătit să îl ajute”, a mai spus el.

Multă lume crede în superstiţia privind ziua de Vineri, 13, despre care se spune că ar avea origini biblice şi că ar avea legătură cu Cavalerii Templieri.