Pasagerii unui avion au văzut-o pe Fecioara Maria după ce aparatul de zbor a fost lovit de un fulger

În seara zilei de 5 noiembrie 2014, un avion care efectua zborul între Ancona şi Roma a fost lovit de un fulger. Motorul din partea stângă a fost grav avariat şi aterizarea forţată s-a produs în următoarele minute, dar nu înainte ca pasagerilor, cât şi membrilor echipajului, să li se arate Fecioara Maria.

09 nov. 2014, 12:40
Pasagerii unui avion au văzut-o pe Fecioara Maria după ce aparatul de zbor a fost lovit de un fulger

Cursa de persoane ATR 42 a fost nevoită să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Fiumicino, Italia, atunci când comandatul a realizat că unul din motoarele avionului a fost grav avariat după ce a fost atins de un fulger. Acesta a contactat de urgenţă turnul de control şi a cerut permisiunea de a ateriza forţat. Aterizarea a decurs fără probleme, iar umane sau materiale au fost inexistente, scrie efemeride.ro.

Odată coborâţi, pasagerii au fost preluaţi de către autorităţile italiene pentru acordarea unor declaraţii. Procesul de rutină a luat amploare în momentul în care toţi pasagerii au declarat că înainte ca avionul să fie lovit de un fulger s-a produs un fenomen de-a dreptul paranormal. Chiar înainte ca drama să se producă, o lumină puternică s-a îndreptat spre avion. În acea lumină s-a putut zări chipul Fecioarei Maria. Imediat după acest fenomen, s-a auzit şi un zgomot, pentru ca după aceea avionul să se clatine de parcă fusese lovit de un ceva.

„La început am crezut că am halucinaţii, pentru ca mai apoi mai i-am auzit pe mai mulţi pasageri cum exclamau că au văzut-o pe Fecioara Maria. Atunci am realizat că nu este vorba despre un vis, ci tot ceea ce văd este realitate. Avionul s-a clătinat de mai multe ori pentru ca în final să ni se comunice de către pilot că aterizarea de urgenţă este iminentă”, a declarat un pasager al avionului pentru presa italiană.

Această întâmplare este de-a dreptul fascinantă, chiar dacă cei 51 de pasageri, cât şi membri echipajului, au trecut prin clipe de panică şi frică. Apariţia Fecioarei Maria este considerată un semn divin şi cei mai mulţi dintre pasagerii avionului sunt de părere că acesta a fost motivul pentru care au scăpat cu viaţă în urma incidentului bizar.