Pasarelă pietonală, construită peste Lacul Herăstrău

O pasarelă pietonală va fi construită peste Lacul Herăstrău. Noua construcție va asigura trecerea între zona Herastrău Nou și zona denumită Herăstrău Miorița.

02 apr. 2015, 18:22
Pasarelă pietonală, construită peste Lacul Herăstrău

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), instituție subordonată municipalității, va construi o pasarelă pietonală pentru traversarea Lacului Herăstrău. Proiectul a fost inițiat după ce instituția a primit mai multe plângeri din partea bucureștenilor, potrivit b365.ro.

„Această propunere a fost făcută ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea cetățenilor care au reclamat pericolul traversării peste calea ferată. În prezent, singura cale de trecere între zona denumită Herăstrău Nou și zona denumită Herăstrău Miorița de pe un mal pe celălalt este traversarea pasarelei de cale ferată cu acces dificil atât la urcare cât și la coborâre (trepte), ceea ce face imposibilă trecerea persoanelor cu dizabilități locomotorii și dificilă trecerea peste calea ferată a bicicliștilor și a părinților cu copii în carucior”, au precizat reprezentanții ALPAB.