Pastă de dinţi naturală pentru eliminarea tartrului şi albire

Dintii se pot ingalbeni de la consumul anumitor alimente, dar poti sa le redai culoarea in cateva moduri. In afara de folosirea unor chimicale si tratamentele de albire realizate la stomatolog, iti poti face acasa un produs pentru albirea dintilor din ingrediente naturale.

04 aug. 2015, 06:33
Pastă de dinţi naturală pentru eliminarea tartrului şi albire

Ai nevoie doar de o lingurita de bicarbonat de sodiu, o capsuna si 3 picaturi de ulei esential de lamaie. In primul rand, zdrobeste capsuna cu o furculita, apoi adauga bicarbonatul de sodiu si amesteca pana cand se formeaza o pasta, scrie curademiere.ro.

Pune uleiul esential de lamaie si amesteca cele 3 ingrediente foarte bine.

Foloseste pasta imediat, distribuie amestecul pe o periuta de dinti si curata dintii pentru maxim doua minute. Apoi clateste bine si foloseste pasta de dinti obisnuita.

Daca iti mai ramane ceva din produsul de albire natural, il poti pastra la frigider pentru o zi sau doua, dar nu mai mult de 3 zile. Trebuie sa amesteci foarte bine inainte de fiecare folosire.

Pasta va inlatura petele superficiale, dar beneficiul este eliminarea acumularilor de placa bacteriana si tartru. Totodata, nu este bine sa abuzezi si sa folosesti amestecul prea des, deoarece aciditatea poate eroda dintii.

Citeşte şi Trucuri de frumuseţe cu bicarbonat de sodiu