PAŞTE 2015. Pensiunile din mărginimea Sibiului sunt pline VIDEO

PAŞTE 2015. Paştele se apropie, iar pensiunile din mărginimea Sibiului se anunţă neîncăpătoare. Atraşi de peisajele de vis, dar şi de tradiţiile păstrate cu sfinţenie de sute de ani, turiştii nu au aşteptat ultima clipă pentru a face rezervări, informează România TV.

27 mart. 2015, 14:58
PAŞTE 2015. Pensiunile din mărginimea Sibiului sunt pline VIDEO

PAŞTE 2015Proprietarii de pensiuni din mărginimea Sibiului nu au mai pregătit pachete speciale pentru Paşte pentru a-i lăsa pe turişti să stea câte zile vor. Bineînţeles că cei care vor sta mai mult, vor avea parte de cele mai mari reduceri. Cu toţii însă se vor bucura de preparate speciale şi mâncăruri alese.

Citeşte şi REŢETE DE PAŞTE: Cozonac cu nucă şi cacao

Foarte mulţi turişti şi-au rezervat deja camere, însă mai sunt locuri disponibile şi pentru cei care nu şi-au făcut încă planuri.

Turiştii sunt atraşi de satele din mărginimea Sibiului, în special de sărbători tocmai pentru că localnicii din aceste zone păstrează cu sfinţenie tradiţiile şi obiceiurile vechi de sute de ani.

Chiar dacă preţurile au rămas neschimbate, acestea tot nu sunt foarte mici. Pentru a petrece trei zile în mărginimea Sibiului, turiştii trebuie să scoată din buzunar cel puţin 500 de lei de persoană.

Citeşte şi REŢETE DE PAŞTE: Ecleruri cu cremă de vanilie