Paşte cu zăpadă. Ninsori abundente în staţiunile de pe Valea Prahovei VIDEO

După vremea frumoasă din prima zi de Paște, când maximele au ajuns şi la 24 de grade Celsius, peste noapte însă vremea s-a schimbat drastic.

17 apr. 2017, 07:21

Zăpada a început să cadă încă de duminică noapte, în staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi în zona Fundata. Turiştii care s-au trezit dimineaţă au avut surpriza să găsească aşternut un strat gros de zăpadă, decorul fiind unul autentic de Crăciun

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare meteo de ploi, vânt puternic şi vreme rece, valabilă în toată ţara, în intervalul 16 aprilie, ora 22 – 18 aprilie, ora 10.

Imagini filmate luni dimineaţă, în zona Fundata:

Mii de turişti petrec Paştele în staţiunile de pe Valea Prahovei, cu toate că vremea capricioasă le-a dat peste cap planurile şi nu pot schia.

Vremea capricioasă a dat peste cap planurile turiştilor sosiţi de Paşte în staţiunile de pe Valea Prahovei. Anul acesta, spre deosebire de cei trecuţi, nu s-a schiat.

În prima zi de Paşte, în Sinaia, Buşteni sau Azuga a plouat, iar la altitudini de peste 2.000 de metri a nins.

Turiştii au fost nevoiţi să stea mai mult prin hoteluri, administratorii unităţilor de cazare pregătind însă fel de fel de activităţi, în special pentru copii.

Şi pe adresa [email protected] cititorii au trimis fotografii cu zăpada de la Predeal: