Pastorul român Cornel Urs, comparat cu Maica Tereza. Face „minuni” în India şi în ţările africane VIDEO

Un preot român face minuni în India şi în ţările africane. Împreună cu soţia şi cei trei copii ai lor, pastorul penticostal Cornel Urs s-a implicat în acţiuni umanitare şi a ajuns să fie comparat cu Maica Tereza, simbolul păcii şi speranţei.

25 nov. 2014, 08:35
Pastorul român Cornel Urs, comparat cu Maica Tereza. Face „minuni” în India şi în ţările africane VIDEO

Pastorul penticostal Cornel Urs s-a implicat în acţiuni umanitare în India şi în ţările africane şi a ajuns să fie comparat cu Maica Tereza, simbolul păcii şi speranţei.

Potrivit localnicilor, pastorul român vindecă boli, face exorcizări, duce alimente şi îi ajută pe credincioşii din ţările sărace să-şi construiască lăcaşuri de rugăciune.

Arădean de origine, Cornel Urs lucrează din 2007 ca misionar în Burundi, una dintre cele mai sărace ţări din Africa în care, mai mult de jumătate din populaţie o reprezintă copiii minori, mulţi dintre ei orfani

În Burundi, acolo unde legea se face cu pistolul în mână, Cornel Urs a reuşit să aducă speranţa pentru milioane de copii, pentru care a construit şcoli şi orfelinate. Şi mai mult decât atât. Pastorul arădean şi familia lui îi învaţă pe africani să se roage în limba română