PATINOAR SINTETIC inaugurat miercuri în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti

Primarul Cristian Popescu Piedone a inaugurat, miercuri, singurul patinoar sintetic şi ecologic din Bucureşti.

23 iul. 2014, 12:44
PATINOAR SINTETIC inaugurat miercuri în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti

Patinoarul este amplasat în Rotonda Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4, în vecinătatea pistei de karting şi are o suprafaţă de 260 mp, fiind destinat utilizării în orice anotimp, de către toate categoriile de vârstă.

Realizat din materiale 100% ecologice, acesta nu produce niciun zgomot şi nu necesită conectarea şi alimentarea constantă cu apă.

CITEŞTE ŞI Primarul Cristian Popescu-Piedone, GEST EMOŢIONANT pentru cea mai bătrână femeie din sector

Nu necesită achiziţionarea unor patine speciale, acestea fiind puse la dispoziţie în mod direct de către operator.

În fiecare joi, aceesul va fi GRATUIT pentru elevii de până în clasa a 4-a care învață în Sectorul 4, cât și pentru copiii din centrele de plasament de pe raza Sectorului 4.

Mai mult, primarul Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a anunțat că toți sportivii de performanță în patinaj artistic vor putea face antrenamente pe patinoarul din parcul Lumea Copiilor, GRATUIT, câte 2 ore pe zi.

Patinoarul va avea 2 instructori care-i vor învăța pe copii gratuit mișcările patinajului. Taxa de acces la patinoarul sintetic va fi de 10 lei/oră. Patinoarul sintetic și ecologic din pacul Lumea Copiilor oferă spre închiriere patine la prețul de 5 lei/oră. De altfel, vizitatorii își vor putea aduce propriile patine.

Ca multe alte obiective realizate până în prezent în Parcul Lumea Copiilor, şi acesta este rodul unui parteneriat public-privat şi nu grevează Bugetul Local al Sectorului 4.