PATRICK EKENG. Cine era doctoriţa de pe ambulanţa Puls. A fost deja audiată de POLIŢIE

PATRICK EKENG. Mihaela Duţă, doctor specialist în medicina de urgenţă, este cea care condus personalul de pe ambulanţa Puls în care a fost transportat Patrick Ekeng.

10 mai 2016, 06:47
PATRICK EKENG. Cine era doctoriţa de pe ambulanţa Puls. A fost deja audiată de POLIŢIE

PATRICK EKENG. Mihaela Duţă a şi semnat documentele prin care cei de la Puls l-au predat pe jucătorul dinamovist către medicii de la Spitalul de Urgenţă. Ea a fost audiată, duminică, de polițiștii de la „Omoruri”.

Citeşte şi Autopsia în cazul lui Patrick Ekeng: fotbalistul avea HIPERTROFIE CARDIACĂ

PATRICK EKENG. „Echipajul medical nu a înțeles niciun moment gravitatea situației! Asta se vede din reacția văzută pe înregistrări”, a comentat un doctor din sistem.

Citeşte şi Sora lui Patrick Ekeng face dezvăluiri CUTREMURĂTOARE. Ce i-a spus fotbalistul la telefon

PATRICK EKENG. Pliţiştii de la „Omoruri” au făcut o nouă descindere la sediul Puls, unde au desigilat ambulanţa care l-a transportat pe Patrick Ekeng de pe gazon la spital. A fost ridicat defibrilatorul respectiv, care urmează să fie supus unei verificări tehnice, după care ambulanţa a fost resigilată. Ulterior a sosit şi echipa DSU-DSP, pentru alte documente, dar şi pentru a anunţa conducerea Puls de decizia de suspendare a activităţii pentru 30 de zile, în urma neregulilor depistate la verificarea de sâmbătă a ambulanţelor.