Patru bărbaţi au fost reţinuţi după ce au spart, într-o singură noapte, nouă autoturisme parcate în Craiova

Patru bărbaţi din judeţul Olt au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, după ce, într-o singură noapte, au spart nouă autoturisme parcate în apropierea unor restaurante din Craiova, de unde au furat bani şi bunuri, prejudiciul ridicându-se la 6.000 de lei.

30 oct. 2018, 10:10
Patru bărbaţi au fost reţinuţi după ce au spart, într-o singură noapte, nouă autoturisme parcate în Craiova

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au pus în executare patru mandate de aducere, emise pe numele unor bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, toţi din judeţul Olt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii doljeni au stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 octombrie, cei patru s-ar fi deplasat în Craiova, în zona a două restaurante, unde erau organizate evenimente.

Astfel, prin spargerea geamurilor unui număr de nouă autoturisme, parcate în zona localurilor respective, cei în cauză ar fi sustras bunuri şi bani, prejudiciul total fiind estimat la suma de aproximativ 6.000 de lei. O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de către poliţişti.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru furt calificat, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.