Patru cetăţeni ROMÂNI au fost evacuaţi din calea uraganului Irma

Publicat: Luni, 11 Septembrie 2017 18:05 // Actualizat: Luni, 11 Septembrie 2017 18:05 // Sursa: romaniatv.net

Patru cetăţeni români au fost ajutaţi, prin Celula de Criză a Ministerului de Externe, să părăsească zona afectată de uraganul Irma, MAE având în continuare în atenţie situaţia din Statele Unite ale Americii.

Foto: AP

Până în prezent, în urma demersurilor susţinute întreprinse de Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe, un număr de patru cetăţeni români au părăsit zona afectată.

Doi cetăţeni români au fost evacuaţi prin Guadelupa, teritoriu francez de peste mări, urmând a-şi continua călătoria către destinaţiile finale. Alţi doi cetăţeni români, au fost evacuaţi în Puerto Rico, urmând să se îmbarce cu destinaţia New York, ambasada României la Washington fiind în legătură cu aceştia”, precizează MAE.

Citeşte şi Celula de criză a MAE român continuă să ofere asistenţă consulară a românilor afectaţi de uraganul Irma

Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate menţine legătura cu membrii de familiilor cetăţenilor români aflaţi în zona afectată şi reiterează recomandările adresate cetăţenilor români din zona afectată de a urmări atenţionările de călătorie referitoare la condiţiile meteorologice severe care afectează zona şi de a respecta instrucţiunile autorităţilor locale.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cetăţeni români evacuare evacuare cetăţeni români uragan uraganul Irna
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6665
RON
25 Jun
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H