Patru dintre elevii care s-au bătut cu săbii şi cuţite în Bucureşti, arestaţi pentru 29 de zile

Patru elevi care s-au bătut cu săbii și cuțite lângă un liceu din cartierul bucureștean Pantelimon au fost arestaţi pentru 29 de zile, informează România TV. Alți cinci sunt liberi, dar sunt urmăriţi penal pentru ultraj şi port ilegal de arme albe. Tinerii s-au războit pentru supremaţia în şcoală, iar patru dintre ei au ajuns la spital.

24 oct. 2013, 05:29
Patru dintre elevii care s-au bătut cu săbii şi cuţite în Bucureşti, arestaţi pentru 29 de zile

Patru dintre cei nouă elevi ai Colegiului „Dimitrie Leonida” din Capitală ridicaţi miercuri de Poliţie după ce s-au încăierat cu săbii, cuţite şi bastoane telescopice au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Doi dintre cei arestaţi au vârsta de 17 ani, unul are 18 ani, iar al patrulea, 20 de ani.

Toţi cei nouă elevi duşi la audieri sunt urmăriţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, patru dintre aceştia fiind cercetaţi şi pentru port ilegal de armă albă.

VEZI ŞI: Elev de clasa a X-a, BĂTUT CU PUMNII de un coleg, pe holul liceului

Potrivit anchetatorilor, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe o stradă din sectorul 2 a izbucnit un conflict la care au participat mai mulţi tineri cu vârste între 16 şi 20 ani, toţi elevi de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”.

În urma incidentului, patru dintre elevii implicaţi au ajuns la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, pentru îngrijiri medicale.

Conflictul a fost aplanat de către poliţiştii care au venit la faţa locului după ce un martor a sunat la 112.

Comisarul şef Cătălin Păştin, şeful Secţiei 9 Poliţie, a anunţat că la faţa locului au fost găsite obiecte contondente, bastoane telescopice, cuţite şi o sabie.

CITEŞTE ŞI: Elevă bătută cu BESTIALITATE în apropierea unui liceu din Capitală. Agresoarele sunt două colege de şcoală