Patru persoane, reţinute pentru trafic de heroină în Capitală

Patru persoane au fost reţinute de către procurorii DIICOT, fiind acuzate de trafic de heroină în Capitală, în special, în sectorul 2. La percheziţii, poliţiştii au descoperit peste o jumătate de kilogram de heroină, amfetamină, bani şi o armă, deţinută ilegal.

29 sept. 2017, 11:45
Patru persoane, reţinute pentru trafic de heroină în Capitală

Procurorii din Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore lui Moldoveanu Ion zis „Garincea”, Nicola Marian zis „Prună”, Dumitrescu Nicolae zis „Nicu” sau „Boanţă” şi Stanciu Mihail zis „Piciu”, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

„Există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie-septembrie 2017, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au comercializat heroină pe raza municipiului Bucureşti, cu preponderenţă în sectorul 2 al Capitalei”, anunţă DIICOT.

Procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de de poliţie judiciară din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti şi Ilfov au efectuat un număr de nouă percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost ridicate 540 de grame de heroină, patru grame de amfetamină, o armă de autoapărare, deţinută ilegal şi sumele de 7.000 de euro şi 5.000 de lei.

Cei patru urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic al D.I.I.C.O.T. şi Direcţia de Operaţiuni Speciale, iar activităţile în acest caz au beneficiat de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.