Paul Gascoigne, din nou la dezalcoolizare

Fosta legendă a fotbalului englez Paul Gascoigne, confruntat de mai mulţi cu probleme legate de alcool şi consum de droguri, a fost trimis de urgenţă la dezalcoolizare pentru trei zile după ce a fost internat ca urmare a abuzului de alcool, a anunţat sâmbătă presa britanică.

25 oct. 2014, 14:17
Paul Gascoigne, din nou la dezalcoolizare

Tabloidul The Sun a anunţat că fostul campion a fost dus vineri dimineaţă la spital de către poliţie, în urma unui apel primit de la domiciliul său din Poole (sudul Angliei).

„Cunoaştem situaţia lui Paul şi îi oferim tot sprijinul”, a precizat un purtător de cuvânt al clubului Tottenham Hotspur, una din fostele sale echipe din campionatul englez.

„Cel mai bun lucru pentru Paul acum este să-l lăsăm liniştit pentru a-şi rezolva problemele şi toată lumea trebuie să-i respectul dreptul la intimitate”, a adăugat oficialul clubului englez.

„Paul nu s-a simţit bine în ultimele săptămâni, vrea să se facă bine şi a cerut ajutor. Ne ocupăm cu mare atenţie de el şi primeşte multă susţinere”, a declarat Gary Mabbutt, fostul său coechipier de la Spurs.

De la ultimul său meci în 2004 sub culorile clubului Boston United, o modestă echipă din eşaloanele inferioare ale fotbalului englez, fostul coordonator de joc al clubrilor Tottenham, Lazio Roma şi Glasgow.