PAUL WALKER, imagine CUTREMURĂTOARE: fotografie făcută cu câteva minute înainte de moarte

Paul Walker, celebru pentru seria "Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de maşină. O fotografie în care actorul este surprins cu jumătate de oră înainte de a pieri în tragicul accident a apărut în presă.

02 dec. 2013, 10:59
PAUL WALKER, imagine CUTREMURĂTOARE: fotografie făcută cu câteva minute înainte de moarte

Paul Walker este surprins chiar înainte de a se urca în maşina Porsche Carrera GT, a prietenului său Roger Rodas (38 de ani), fost pilot de curse şi consilier financiar al starului din „The Fast and The Furious”.

VEZI AICI ULTIMA FOTOGRAFIE CU PAUL WALKER ÎN VIAŢĂ

Fiul lui Roger Rodas, în vârstă de 8 ani, a încercat eroic să îşi salveze tatăl după ce maşina s-a izbit de un copac. „Fiul lui a sărit gardul în încercarea de a-şi scoate tatăl din maşină”, a declarat un martor ocular, citat de dailymail.co.uk

Vestea morţii actorului Paul Walker şi a prietenului său Roger Rodas a făcut sâmbătă dimineaţă înconjurul televiziunilor, publicaţiilor şi reţelelor de socializare.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” sau „Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998 primeşte tot mai multe roluri în filme: „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000),  Timeline (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

În 2013 se va lansa filmul „Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele „Brick Mansions” şi „Furios şi iute 7”. 

Numeroase vedete de la Hollywood şi-au exprimat regretul faţă de moartea actorului. Vin Diesel a scris pe pagina de socializare: „Frate, o să îmi lipseşti foarte mult. Am rămas fără cuvinte. Raiul a câştigat un nou înger. Odihneşte-te în pace”, informează hollywoodreporter.com.

„Toată puterea, dragostea şi credinţa mea se îndreptă către familia lui Walker. Ne găsim puterea .. în lumina lui. Te iubesc, frate”, a scris şi actorul Dwayne Johnson.

Actriţa Jessica Alba a publicat pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că, în acest moment, gândurile ei se îndreaptă către familia actorului. „A fost o persoană minunată”, a mai scris aceasta.  

Totodată, Alyssa Milano a scris: „Nu, nu, nu! Odihneşte-te alături de îngeri. Tu, băiat simpatic”.

De asemenea, actorul James Franco a publicat o poză cu actorul alături de mesajul „Multă dragoste pentru Paul Walker. Foarte trist. A oferit multă bucurie”.

Regizorul Roland Emmerich a scris: „Sunt extrem de trist la aflarea veştii că Paul Walker a murit. Odihneşte-te în pace”.