Paul Walker, ultimul mesaj pe Twitter: „Băieţii s-au întors. Sunteţi gata?”

Paul Walker se pregătea pentru o nouă serie din "Fast and Furious". Pe contul său de Twitter, echipa actorului a postat mesajul în care anunţa tragicul accident. 

01 dec. 2013, 11:59
Paul Walker, ultimul mesaj pe Twitter: „Băieţii s-au întors. Sunteţi gata?”

Paul Walker anunţa cu doar câteva ore înainte de tragicul accident că „băieţii” din The Fast and The Furious” s-au întors. Imediat după acest ultim mesaj a apărut tragica veste, anunţată de echipa autorului: „Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste…”, este mesajul postat pe Facebook.

Paul Walker, devenit celebru graţie rolurilor din seria „Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit în urma unui accident de maşină. 

Anunţul a fost făcut, sâmbătă, pe pagina pagina oficială de Facebook a actorului de către echipa acestuia, informează BBC.

Potrivit mesajului postat, Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten al actorului. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles.

Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare.