Paula Chirilă şi Mirela Boureanu Vaida, întâlnire ŞOC. Primele REACŢII

Mirela Boureanu Vaida, gazda tradițională a emisiunii Mireasă pentru fiul meu, acum în concediu după ce a născut, şi Paula Chirilă, înlocuitoarea ei, care nu a reușit să câștige inima telespectatorilor, s-au aflat faţă în faţă la petrecerea de lansare a grilelor de toamnă pentru televiziunile din trustul din care fac parte.

23 sept. 2016, 13:55
Paula Chirilă şi Mirela Boureanu Vaida, întâlnire ŞOC. Primele REACŢII

Mirela Boureanu Vaida (34 de ani) s-a retras în iulie de la cârma emisiunii Mireasă pentru fiul meu, reality show-ul matrimonial pe care l-a prezentat timp de cinci sezoane la Antena 1. Ea a fost înlocuită la vremea respectivă de Paula Chirilă (41 de ani), fostă concurentă la Te cunosc de undeva, care nu a reușit, din păcate, să fie pe placul fanilor emisiunii. Aceștia din urmă s-au mobilizat și au lansat o petiție online pentru întoarcerea Mirelei Boureanu Vaida.

Mireasă pentru fiul meu, SCANDAL uriaş. S-au despărţit la scurt timp după ce au devenit un cuplu

Paula Chirilă și Mirela Boureanu Vaida s-au întâlnit la petrecerea de lansare a grilelor de toamnă pentru televiziunile din trustul din care fac parte și au lămurit situația.

„Nu ştiu când mă voi întoarce la emisiune, Vladimir Alexandru abia a împlinit o lună şi trebuie să stau cu el. Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe cu emisiunea, momentan este Paula acolo”, a declarat  Mirela Boureanu Vaida pentru Click.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Emisiunea a fost întreruptă. Ce s-a întâmplat

La rândul său, Paula Chirilă a arătat multă înțelegere față de atitudinea fanilor: „Am văzut pe reţelele de socializare că toţi o vor înapoi pe Mirela, chiar au făcut şi o petiţie. Este normal ca fanii care s-au obişnuit cu ea să o dorească înapoi. Ştiu că fanii emisiunii sunt nostalgici după Mirela, dar eu încerc să-mi fac treaba. Mie îmi place ce fac”.