Paula Rad, soprana fără scenă de la Românii au talent, prima reacţie după SUCCES. De ce a ajuns femeie de serviciu

Paula Rad a făcut senzaţie la audiţiile show-ului Românii au talent şi, dacă până acum nu a putut face ceea ce a visat, să cânte şi să facă şi o carieră din asta, acum că în sfârşit s-a făcut remarcată are şanse ca speranţele ei să se materializeze.

RomaniaTV.net
19 feb. 2017, 10:22
Paula Rad, soprana fără scenă de la Românii au talent, prima reacţie după SUCCES. De ce a ajuns femeie de serviciu

Paula Rad a terminat Academia de Muzică din Cluj-Napoca, dar nu a reuşit să se angajeze în nicio instituţie de spectacol din România. Aşa că a lucrat unde a putut şi cum a putut, sperând doar că într-o zi talentul ei va fi în sfârşit recunoscut.

După apariţia de la Românii au talent, Paula Rad a primit sute şi sute de mesaje de felicitare şi încurajare. „Astept cu mare drag etapa urmatoare, care sper sa va incante la fel de mult. Va imbratisez cu drag”, a fost prima reacţie a zălăuancei de 29 de ani, pe pagina sa de Facebook.

Paula Rad a reuşit să impresioneze şi juriul, şi telespectatorii, iar povestea ei – o artistă fără scenă, care şi-a câştigat pâinea ca femeie de serviciu, cu toate că este absolventă de Academie de Muzică – a emoţionat şi a revoltat în egală măsură. Pentru că este greu de înţeles de ce nu s-a găsit loc în nicio instituţie de spectacol pentru un asemenea talent şi o asemenea voce. La Românii au talent a mai fost de două ori, dar pentru că a preferat să cânte muzică uşoară nu a reuşit să se facă remarcată. Acum a făut ce ştie mai bine şi rezultatul s-a văzut. Toţi juraţii au rămas înmărmuriţi, iar Andra s-a dezmeticit suficient de repede pentru a o trimite direct în semifinale, apăsând Golden Buzz. „Sper sa schimbam viata in ceea ce meriti sa traiesti”, a declarat incantata Mihaela Radulescu. „Este cel mai emotionant moment. Vai ce ai putut sa faci”, i-a spus şi Andra, care nu şi-a ascuns nicio clipă admiraţia pe care i-a trezit-o Paula.

„Am mai fost de doua ori, cred ca greseala mea a fost ca am mers si am cantat muzica usoara, nu opera. Eu m-am specializat pe opera. A treia data a fost cu noroc”, a declarat Paula Rad pentru graiulsalajului.ro.

Viaţa de artist fără scenă nu a fost uşoară pentru Paula Rad, dar ea nu a încetat niciodată să spere. Şi a muncit. „Am incercat sa lucrez in multe domenii. Am mers la interviuri ca bona, pentru ca imi plac mult copiii, dar nu stiu de ce, nimeni nu m-a angajat. Am ajuns in cele din urma la aceasta firma de curatenie din Cluj. Lucrez ca femeie de serviciu pentru ca aici am putut sa ma angajez, trebuia sa fac ceva sa castig un ban. Dar nu am abandonat niciodata gandul ca odata voi avea succes in muzica Pentru ca imi plac copiii am incercat sa dau ore de canto la copii, sa ii aduc mai aproape de muzica pentru ca am diploma de specialitate pentru a putea preda ore de muzica”, spune Paula.

Valul de simpatie care s-a revărsat asupra ei după apariţia la Românii au talent a făcut-o să-şi dorească să lupte pentru visul ei şi să nu mai facă niciun compromis. „Voi mai munci inca o saptamana la firma de curatenie. Apoi ma voi dedica cu totul muzicii. Voi investi tot ce am in vocea mea si ma voi specializa”, spune Paula.

„Apropiatii stiau ca m-am calificat mai departe, dar nu am spus nimic despre cum a fost acel moment pe scena. O colega de la serviciu mi-a spus ca era in pat si cand a vazut momentul meu nu a stiut cum sa reactioneze de emotie. De cand s-a difuzat prestatia mea toata lumea ma felicita si ma percepe altfel”, spune Paula Rad.

Dacă la audiţii a cântat „O mio babbino caro”, pentru semifinale pregăteşte un moment unic, care sa puna in valoare tot ce are mai bun si a obţine votul telespectatorilor: „Trebuie sa fiu votata ca sa merg mai departe, dar promit doua momente pline de emotie, si in semifinale, si, daca merg mai departe, si in finala”.

Paula Rad s-a nascut pe 28 decembrie 1987 in Zalau. A copilarit in Zalau si a urmat cursurile la Liceul de Arta „Ioan Sima”. A parasit in 2007 Zalaul pentru a-si urma visul, acela de a ajunge un mare artist. A absolvit apoi Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. In 2013 s-a mutat la Iasi unde a absolvit un master la Universitatea Nationala de Arte „George Enescu”. Acum are planuri mari, vrea sa ajunga pe cele mai mari scene muzicale_ „Daca voi castiga premiul cel mare, voi investi banii in muzica pentru ca imi place cand le ofer oamenilor acea emotie pe care o traiesti doar ascultand muzica de calitate”.